INCIDENT violent la Protecţia Copilului Vaslui: Trei copii au fost sechestraţi într-o maşină şi loviţi

Trei copii din Negreşti, în vârstă de 13, 16 şi 17 ani, internaţi într-un centru de zi al DGASPC Vaslui, au fost sechestraţi într-o maşină şi loviţi.

1109 afișări
Imaginea articolului INCIDENT violent la Protecţia Copilului Vaslui: Trei copii au fost sechestraţi într-o maşină şi loviţi

Trei copii, internaţi într-un centru de la Protecţia Copilului Vaslui, sechestraţi într-o maşină şi loviţi

Potrivit unor surse judiciare, incidentul a avut loc luni, când cei trei minori au fost sechestraţi într-o maşină şi loviţi. Aceleaşi surse au precizat că ei ar fi fost ademeniţi de o persoană, sub pretextul că are ceva de muncă pentru ei, au fost luaţi cu maşina din faţa centrului DGASPC în care locuiau şi duşi într-o spălatorie de maşini aflată în apropiere.

Bărbatul care i-a sechestrat a început să le reproşeze că ar fi furat o bicicletă şi a început să îi lovească şi mai apoi i-a închis în maşină.

Potrivit purtătorului de cuvânt al DGASPC Vaslui, Irina Câmpeanu, cel care a sunat la 112 este fratele unuia dintre cei trei minori.

„Trei copii aflaţi în plasament aflaţi într-un centru de tip rezidenţial din Negreşti au fost victimele unei agresiuni exercitate de către un adult din comunitate, agresiune generată de faptul că acesta i-a suspectat de furtul unei biciclete. Incidentul s-a petrecut în afara centrului de plasament, mai exact în maşina autorului, copii au reuşit să fugă, iar în drum spre centru s-au întâlnit cu un frate de-al lor mai mare, care a anunţat evenimentul prin 112", a declarat Irina Câmpeanu.

Presupusul vinovat are aproximativ 35 de ani, este audiat de către anchetatori, iar potrivit unor surse ar fi fost condamnat în trecut pentru trafic de droguri.

Adolescentul de 17 ani a fost lovit şi cu un ciocan în zona capului şi transportat la spital. El a fost transferat la Iaşi la Spitalul de Neurochirurgie şi urmează să fie externat în cursul zilei de joi. Un alt băiat a avut nevoie de îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean Vaslui şi a fost deja externat.

Poliţiştii fac cercetări pentru lovire şi lipsire de libertate, autorul fiind cunoscut, dar o anchetă a fost declanşată şi la nivelul DGASPC Vaslui.

Taguri:
copii,
incident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici