Incidenţa COVID-19 a crescut în Capitală. Rata de infectare a ajuns, miercuri, la aproape 11 la mie

Incidenţa cazurilor de Covid în Capitală a crescut şi miercuri şi a ajuns la aproape 11 la mia de locuitori.

2601 afișări
Imaginea articolului Incidenţa COVID-19 a crescut în Capitală. Rata de infectare a ajuns, miercuri, la aproape 11 la mie

Incidenţa COVID-19 a crescut în Capitală. Rata de infectare a ajuns, miercuri, la aproape de 11 la mie

Potrivit datelor DSP Bucureşti, miercuri, incidenţa în Bucureşti a ajuns la 10,93 la mie, în creştere faţă de marţi, când Capitala a ajuns la peste 10 la mie.

Conform datelor oficiale, marţi incidenţa era de 10,31 la mie, iar luni de 9,64.

Marţi, în 202 oraşe din România incidenţa a ajuns la peste 3 la mie, iar în 10 dintre acestea incidenţa era de peste 10 la mie. De asemenea, erau înregistate 1.052 de comune cu incidenţă peste 3, iar 72 dintre acestea aveau incidenţa peste 10.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici