Industria HORECA rămâne închisă

  • Încidenţa cazurilor Covid-19 a scăzut în Bucureşti sub 3,5 la mia de locuitori
  • Bucureştenii au voie la fitness şi la magazin după 9 seara, inclusiv în weekend
  • Printre industriile norocoase care se redeschid nu se numără şi HoReCa
575 afișări
Imaginea articolului Industria HORECA rămâne închisă

Industria HORECA rămâne închisă

Pe măsură ce cazurile de infectare se răresc în Capitală, oamenii încep să spere la viaţa normală, de dinainte de pandemie. De astăzi am scăpat de unele restricţii: se redeschid sălile de fitness, iar magazinele vor fi deschise şi în weekend până la ora 21. 
 
 
 
Din păcate printre antreprenorii norocoşi nu se numără şi cei din HoReCa. Restaurantele şi cafenelele rămân închise la interior. Acestea se vor deschide doar la o capacitate de 30%, abia atunci când rata de incidenţă va coborî sub 3 la mia de locuitori.
 
Bucureştiul scapă de restricţii. Se încheie astfel o lună în care bucureştenii au avut parte de program scurt în weekenduri. De sâmbătă, ora 18:00 devine ora 20:00 pentru magazine, iar 20:00 se face 22:00 pentru intratul în casă.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici