INFORMARE METEO: Patru zile de ploi torenţiale, vijelii şi căderi de grindină

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o informare meteo de instabilitate atmosferică accentuată, valabilă de miercuri, de la ora 15.00 şi până sâmbătă la ora 23.00.

21008 afișări
Imaginea articolului INFORMARE METEO: Patru zile de ploi torenţiale, vijelii şi căderi de grindină

INFORMARE METEO: Patru zile de ploi torenţiale, vijelii şi căderi de grindină

"În intervalul menţionat, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată şi se va manifesta prin averse torenţiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie şi căderi de grindină", transmite Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Meteorologii avertizează că în după-amiaza zilei de miercuri, 24 mai, şi în noaptea de miercuri spre joi, 24/25 mai, astfel de fenomene vor fi frecvente în vestul, sud-vestul, centrul şi nordul ţării.

Joi, vineri şi sâmbătă, 25, 26 şi 27 mai, instabilitatea atmosferică se va manifesta în sudul, centrul şi estul teritoriului şi în toată zona montană.

Se vor înregistra cantităţi de apă care, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, vor depăşi local 15-20 l/mp şi izolat 40-50 l/mp.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici