Infotrafic: Aglomeraţie pe Valea Prahovei, în staţiunile de pe litoral şi pe autostrăzile A1 şi A2

Se circulă în condiţii de aglomeraţie pe Valea Prahovei, în staţiunile de pe litoral, pe autostrăzile A1 şi A2 şi pe DN Centura Bucureşti. Poliţiştii recomandă şoferilor să fie atenţi, să păstreze distanţa de siguranţă şi să nu facă depăşiri riscante.

948 afișări
Imaginea articolului Infotrafic: Aglomeraţie pe Valea Prahovei, în staţiunile de pe litoral şi pe autostrăzile A1 şi A2

Infotrafic: Aglomeraţie pe Valea Prahovei, în staţiunile de pe litoral şi pe autostrăzile A1 şi A2

Potrivit Centrului Infotrafic al IGPR, la ora 12.00 se circula în condiţii de aglomeraţie pe DN 1, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, între Predeal şi Buşteni, pe sensul de mers către Capitală, precum şi în Comarnic, respectiv Buşteni, pe sensul către munte.

Totodată, valori ridicate de trafic sunt şi în staţiunile de pe litoral, pe DN 39, între Agigea şi Eforie Sud, precum şi în Mangalia.

De asemenea, se circulă îngreunat, din cauza numărului mare de autoturisme, şi pe Autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti şi A2 Bucureşti-Constanţa, la intrarea în Capitală.

Sunt înregistrate valori intense de trafic şi pe DN Centura Bucureşti, în zonele Chitila, Bragadiru, Popeşti-Leordeni, Glina şi Pantelimon.

Poliţiştii recomandă şoferilor să fie atenţi, să păstreze distanţa de siguranţă şi să nu facă depăşiri riscante.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici