Infotrafic: coloane de maşini s-au format în zonele montane şi pe litoral

Mai multe coloane de maşini s-au format duminică, la prânz, în zonele montane de pe Valea Prahovei şi de pe Valea Oltului, dar şi pe litoral, pe autostrada Soarelui şi în apropierea staţiunilor.

180 afișări
Imaginea articolului Infotrafic: coloane de maşini s-au format în zonele montane şi pe litoral

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, duminică după amiaza, se înregistrează valori de trafic ridicate pe Valea Prahovei, după cum urmează:

  • DN 1 Comarnic: trafic intens pe directia spre Braşov, fiind coloană în mişcare între kilometrii 102 – 107;
  • Sinaia: trafic intens, fără coloane;

Buşteni: coloană în mişcare pe sensul de mers către Brasov, de la km. 128 până la km. 131, iar pe sensul de mers către Ploieşti, coloană pe tronsonul kilometric 136 - 131.

Pentru DN 1 Bucureşti - Ploieşti - Braşov, pot fi folosite ca rute alternative următoarele artere rutiere:

- DN 1A Braşov – Cheia – Ploieşti – A3 - Bucureşti;

- DN 73 Râşnov – Câmpulung – Piteşti – A1 - Bucureşti;

- DN 73 Râşnov – Câmpulung – DN 72A – Târgovişte;

- DN 71 Sinaia – Târgovişte – Bucureşti.

Poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor staţiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Pe autostrada A2 Bucureşti Constanţa valorile de trafic sunt uşor ridicate pe sensul către litoral, cu o medie de 20-25 de auto/minut. Nu sunt evenimente rutiere în desfăşurare.

Pe DN 39 Constanţa-Vama Veche sunt înregistrate valori crescute de trafic între Eforie Nord şi Eforie Sud, pe ambele sensuri de deplasare.

De asemenea, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu este aglomeraţie pe raza localităţilor Căciulata, Brezoi şi Tălmaciu, pe ambele sensuri de deplasare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici