Infotrafic: restricţii de circulaţie pe A1 din cauza lucrărilor

  • Circulaţia este restricţionată pe prima bandă şi pe cea de urgenţă pe autostrada A1 Sibiu-Deva, pe sensul către Deva.
  • La kilometrul 343+100 metri, în zona municipiului Orăştie, judeţul Hunedoara, se efectuează lucrări asupra rosturilor de dilataţie, informează centrul Infotrafic.
  • Restricţia este valabilă şi pe timpul nopţii, lucrările fiind semnalizate corespunzător.
651 afișări
Imaginea articolului Infotrafic: restricţii de circulaţie pe A1 din cauza lucrărilor

Circulaţia este restricţionată pe prima bandă şi pe cea de urgenţă pe autostrada A1 Sibiu-Deva, pe sensul către Deva, la kilometrul 343+100 metri, în zona municipiului Orăştie, judeţul Hunedoara, în vederea efectuării de lucrări asupra rosturilor de dilataţie, informează centrul Infotrafic. 

Restricţia este valabilă şi pe timpul nopţii, lucrările fiind semnalizate corespunzător.

De asemenea, pe autostrada A1 Deva-Nădlac, între kilometrii 468+520 de metri şi 473+440 de metri, între localităţile Remetea Mare şi Lugoj, judeţul Timiş, au loc lucrări de reparaţii la carosabil. Din acest motiv, traficul rutier se deviază de pe sensul către Deva, pe sensul către Nădlac, circulându-se pe o bandă pentru fiecare direcţie. Circulaţia rutieră nu este afectată pe drumurile judeţene din apropiere.

Centrul Infotrafic mai informează că la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu traficul restricţionat ca urmare a condiţiilor meteorologice nefavorabile sau ca urmare a vreunui eveniment rutier. Valorile de trafic sunt normale atât pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, cât şi pe sensul către Braşov al DN1 Bucureşti-Braşov.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici