Infotrafic: Vizibilitate scăzută din cauza ceţii pe drumuri din mai multe judeţe

Vizibilitatea este scăzută sub 200 de metri şi izolat chiar sub 50 de metri, duminică dimineaţa, pe drumuri din mai multe judeţe din ţară.

119 afișări
Imaginea articolului Infotrafic: Vizibilitate scăzută din cauza ceţii pe drumuri din mai multe judeţe

Infotrafic: Vizibilitate scăzută din cauza ceţii pe drumuri din mai multe judeţe

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, se circulă în condiţii de ceaţă, care reduce vizibilitatea sub 200 metri şi izolat sub 50 de metri, pe mai multe drumuri din judeţele Alba, Cluj, Giurgiu, Harghita, Mureş şi Teleorman. În anumite zone, în funcţie de condiţiile locale, se poate forma gheţuşul.

Şoferii sunt sfătuiţi să folosească sistemele de iluminare şi dezaburire, să reducă semnificativ viteza de deplasare, să mărească distanţa de siguranţă între maşini şi să circule prudent, fără a efectua manevre riscante. În cazul în care carosabilul va fi acoperit de gheaţă, este obligatorie circulaţia doar cu anvelopele de iarnă.

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti - Piteşti, A2 Bucureşti - Constanţa, A3 Bucureşti - Ploieşti, DN 1 Ploieşti - Braşov, se circulă fără probleme meteo-rutiere, în condiţii de fluenţă, pe un carosabil uscat (pe alocuri umed), cu vizibilitate bună.

Pe Autostrada 1 Sibiu - Deva, tronsonul kilometric 238 - 316, între localităţile Sibiu şi Pianu, este de asemenea semnalată ceaţă, care reduce vizibilitatea sub 50 metri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici