Înghesuială înregistrată la un magazin din comuna Floreşti, judeţul Cluj. Poliţiştii au aplicat o amendă de doar 500 de lei

  • Zeci de persoane au stat la cozi atât în exteriorul cât şi în interiorul magazinului
  • Poliţiştii au constatat încălcarea prevederilor referitoare la prevenirea şi limitarea răspândirii virusului COVID-19
  • Responsabilul magazinului poate achita jumătate din amendă în 15 zile
9140 afișări
Imaginea articolului Înghesuială înregistrată la un magazin din comuna Floreşti, judeţul Cluj. Poliţiştii au aplicat o amendă de doar 500 de lei

sursa foto: portalcj.ro

Poliţiştii clujeni au aplicat, vineri, o amendă de 500 de lei personalului responsabil cu funcţionarea unui magazin din comuna Floreşti unde s-au înregistrat în cursul zilei cozi de zeci de persoane, atât în interior cât şi în exterior, fără respectarea distanţării sociale.

Reprezentanţii IPJ Cluj au declarat, vineri, că au fost încălcate prevederile referitoare la prevenirea şi limitarea răspândirii virusului COVID-19.

”În urma verificărilor efectuate de poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti, privind neluarea măsurilor necesare de control, distanţare fizică şi restrictionare a accesului în societatea comercială, s-a stabilit încălcarea prevederilor referitoare la prevenirea şi limitarea răspândirii virusului COVID-19. Pentru încălcarea normelor legislative instituite în perioada stării de alertă, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu 500 de lei a personalului responsabil cu funcţionarea societăţii respective”, au spus poliţiştii clujeni.

Responsabilul sancţionat poate achita jumătate din amendă în termen de 15 zile, adică suma de 250 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici