ÎNGHEŢAT în plină vară. Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost găsit aproape inconştient, în beciul casei

Un bărbat de 58 de ani din judeţul Botoşani este în stare gravă la spital, după ce a fost găsit aproape inconştient, îngheţat în plină vară în beciul casei. Botoşăneanul a fost descoperit de venicii alertaţi de fiica bărbatului.

3233 afișări
Imaginea articolului ÎNGHEŢAT în plină vară. Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost găsit aproape inconştient, în beciul casei

ÎNGHEŢAT în plină vară. Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost găsit aproape inconştient, în beciul casei

Medicii botoşăneni au de tratat un caz cât de poate de neobişnuit: un bărbat de 58 de ani, din localitatea Vârfu Câmpului, judeţul Botoşani, se află în stare gravă, internat în secţia Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Botoşani, după ce a fost găsit aproape îngheţat în beciul casei.

Bărbatul a fost găsit de vecini, după ce sora acestuia s-a îngrijorat că nu a mai reuşit să ia legătura cu el de două zile şi i-a alertat pe vecinii bărbatului. Aceştia l-au găsit în beci, aproape îngheţat şi au cerut sprijinul Ambulanţei.

Botoşăneanul a fost internat iniţial în spitalul din Dorohoi, fiind diagnosticat cu hipotermie severă, însă medicii nu l-au putut stabiliza şi au solicitat transferul acestuia la Spitalul Judeţean.

Bărbatul a ajuns în secţia de Urgenţe a Spitalului Judeţean din Botoşani în stare de şoc, fiind supus unui protocol destinat persoanelor cu hipotermie şi internat în secţia ATI.

„Bărbatul a ajuns în stare foarte gravă, în şoc hipotermic, cu politraumatisme prin cădere. Este internat în secţia ATI cu insuficienţă renală şi i se face dializă. Starea pacientului este în continuare foarte gravă", a declarat, pentru MEDIAFAX, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Botoşani, dr. Livia Mihalache.

Taguri:
bărbat,
spital,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici