Iniţiatorul redefinirii familiei a recunoscut EŞECUL REFERENDUMULUI cu mult timp înainte de închiderea urnelor. Coaliţia pentru Familie dă vina pe PSD şi alte partide pentru situaţie

Coaliţia pentru Familie, organizaţie al cărei demers a stat la baza organizării referendumului pentru redefinirea familiei, a găsit vinovatul în PSD şi toţi liderii politici din ţară pentru eşecul de la urne, absenteismul fiind unul fără precedent în România postdecembristă.

61657 afișări
Imaginea articolului Iniţiatorul redefinirii familiei a recunoscut EŞECUL REFERENDUMULUI cu mult timp înainte de închiderea urnelor. Coaliţia pentru Familie dă vina pe PSD şi alte partide pentru situaţie

Iniţiatorul redefinirii familiei recunoaşte deja EŞECUL REFERENDUMULUI. Coaliţia pentru Familie dă vina pe PSD şi alte partide pentru situaţia de la urne

"Comitetul de Iniţiativă pentru promovarea propunerii legislative a cetăţenilor privind revizuirea art. 48 alin. (1) din Constituţia României, analizând datele existente până la acest moment pentru fiecare judeţ, precum şi informaţiile comunicate de cetăţenii implicaţi în susţinerea acestui demers, semnalăm evidenţa dovedită a faptului că ne aflăm în faţa unui boicot generalizat al tuturor partidelor politice care au votat în Parlament legea de revizuire a Constituţiei României, ce face obiectul prezentului Referendum.

Pentru toţi cei care au afirmat în mod fals, într-o campanie de dezinformare fără precedent de la Revoluţia din 1989, că acest Referendum este al Partidului Social Democrat şi al liderului său, Liviu Dragnea, devine acum evidentă, prin boicotul realizat la nivelul întregii ţări de către PSD, falsitatea acestor afirmaţii", se arată în comunicatul transmis de Coaliţia pentru Familie.

Organizaţia acuză şi maniera superficială şi "neprofesionistă în care Referendumul a fost organizat, astfel încât nici măcar date elementare privitoare la obiectul referendumului nu au fost comunicate publicului românesc".

"Trebuie să înţelegem că ne aflăm în situaţia în care toate îndemnurile la vot ale bisericilor şi cultelor creştine din România sunt boicotate de partidele politice, în ciuda declaraţiilor oficiale ale liderilor politici ale acestora. Campania masivă de dezinformare a întregului corp electoral român este dusă şi astăzi, prin vectori politici, administrativi şi mediatici, aflaţi sub influenţa partidelor politice.

Atragem atenţia partidelor politice că cetăţenii români sunt primii care au înţeles acest boicot politic, transmiţându-ne efectele sale din fiecare judeţ din ţară, fiind evidentă pentru toată lumea falsitatea declaraţiilor publice ale liderilor în raport cu modul în care partidele au acţionat în realitate. Facem un ultim apel să înceteze imediat acest boicot politic generalizat la nivelul întregii ţări, pentru că el este îndreptat direct şi în primul rând împotriva creştinilor din România", mai arată sursa citată.

Biroul Electoral Central a anunţat duminică prezenţa la vot pentru ora 13.00, în a doua zi de referendum pentru familie, aceasta fiind de 11,67%. Este vorba despre cel mai mare absenteism la vot înregistrat după 1989.

Iniţiativa civică demarată de Coaliţia pentru Familie a fost semnată de peste 3 milioane de români şi vizează înlocuirea sintagmei "între soţi", după cum scrie, în prezent, la art. 48, alin. (1) al Constituţiei, cu căsătoria liber consimţită "între un bărbat şi o femeie".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici