Înmormântare cu mascaţii, într-o comună din judeţul Olt. La sosirea luptătorilor SAS, cei care participau la înmormântare au fugit

Zeci de oameni care participau, marţi, la o înmormântare, în comuna Slătioara, judeţul Olt, au fugit la vederea „mascaţilor”. Jandarmii şi luptătorii SAS au fost sesizaţi că sunt încălcate prevederile ordonanţelor militare.

6476 afișări
Imaginea articolului Înmormântare cu mascaţii, într-o comună din judeţul Olt. La sosirea luptătorilor SAS, cei care participau la înmormântare au fugit

Înmormântare cu mascaţii, într-o comună din judeţul Olt. La sosirea luptătorilor SAS, cei care participau la înmormântare au fugit.

Potrivit unor surse locale, la înmormântarea din Slătioara participau aproximativ 40 de oameni. Ei erau adunaţi într-o curte, unde murise o femeie.

Poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112, de către un localnic, astfel că zeci de poliţişti, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt şi jandarmi au ajuns la gospodăria unde avea loc adunarea, iar la sosirea mascaţilor, cei care participau la înmormântare au fugit.

„În urma unui apel 112, prin care a fost sesizat faptul că în curtea unei locuinţe de pe raza comunei Slătioara este oficiată o înmormântare, la care participă mai mult de 8 persoane, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ganeasa s-au deplasat la faţa locului pentru a verifica dacă sunt încălcate prevederile ordonanţelor militare. În momentul în care poliţişti, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt şi jandarmi au ajuns la faţa locului, mulţimea s-a dispersat.”, a declarat, Alexandra Dicu, purtător de cuvânt IPJ Olt.

Soţul femeii decedate, un bărbat de 61 de ani, a fost amendat cu 2.000 de lei pentru încălcarea prevederilor ordonanţelor militare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici