Înnorările vor persista. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi

În regiunile sudice şi de răsărit, înnorările vor persista, în cea mai mare parte a timpului şi, pe arii restrânse, vor fi ploi slabe sau burniţă, iar în zona Carpaţilor Meridionali şi de Curbură, posibil, fulguieli, informează ANM.

2124 afișări
Imaginea articolului Înnorările vor persista. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi

Înnorările vor persista. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi

LUNI

ÎN ŢARĂ

În restul teritoriului, cerul va fi variabil. Mai ales la începutul zilei şi noaptea, în zonele joase de relief din centru, sud şi est, local, se va semnala ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte şi în Banat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 10 şi 17 grade, iar cele minime între -2 şi 10 grade. 

LA BUCUREŞTI:

Cerul va fi mai mult noros; dimineaţa şi noaptea va fi ceaţă, iar trecător, condiţii de burniţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 13...15 grade, iar cea minimă de 6...7 grade.

 

MARŢI

ÎN ŢARĂ

În regiunile din estul, sudul şi sud-vestul ţării, nebulozitatea va persista şi izolat vor fi ploi slabe sau burniţă. În restul teritoriului cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, în sudul Banatului şi în Oltenia.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 11 şi 17 grade, iar cele minime între -1 şi 10 grade. Dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse, în zonele joase de relief, va fi ceaţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici