Inspector antifraudă din Capitală, reţinut de DNA pentru luare de mită

Un inspector din Direcţia Generală Antifraudă Fiscală (DGAF) a fost reţinut, miercuri noapte, de procurorii DNA, fiind acuzat că a pretins şi a primit mită 2.000 de lei şi 1.200 de dolari de la doi administratori de standuri dintr-un complex comercial din Ilfov, pentru a nu-i sancţiona.

1664 afișări
Imaginea articolului Inspector antifraudă din Capitală, reţinut de DNA pentru luare de mită

Inspector antifraudă din Capitală, reţinut de DNA pentru luare de mită

Procurorii DNA au dispus, miercuri noapte, punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore a inculpatului lui Dan-Constantin Iarîm, inspectorîn cadrul Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală Bucureşti, sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de luare de mită.

Potrivit anchetatorilor, miercuri, Iarîm, în calitate de inspector antifraudă, a pretins şi primit de la doi administratori ai unor standuri într-un complex comercial situat în judeţul Ilfov, sumele de 2000 lei şi 1.200 dolari, pentru a nu le aplica sancţiuni, conform îndatoririlor de serviciu, respectiv o amendă contravenţională şi sistarea activităţii agentului comercial.

Iarîm urmează a fi prezentat, joi, Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici