Inspectoratul de stat în Construcţii şi Oficiul pentru Cadastru au fost trecute de la MDRT la Guvern

Inspectoratul de stat în Construcţii şi Oficiul pentru Cadastru au fost transferate din gestionarea Ministerului Dezvoltării în subordinea Guvernului, premierul Victor Ponta afirmând că cele două structuri au fost trecute anterior la minister "mai mult pe criterii personale" decât funcţionale.

616 afișări

Transferul a fost decis în şedinţa de marţi a Executivului, prin ordonanţă de urgenţă.

Guvernul a mai decis ca Departamentul Cultelor să treacă în subordinea Ministerului Culturii şi ca Agenţia Naţională pentru Sport să funcţioneze în coordonarea primului-ministru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici