Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră: Peste 100.000 de persoane au trecut frontiera României în ultimele 24 de ore

Peste 100.000 de persoane şi 33.700 de mijloace de transport au trecut frontiera României în ultimele 24 de ore, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, transmis, vineri, agenţiei MEDIAFAX.

Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră: Peste 100.000 de persoane au trecut frontiera României în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, aproximativ 100.500 persoane au trecut frontiera, atât pe sensul de intrare cât şi pe cel de ieşire din ţară şi peste 33.700 de mijloace de transport.

În zonele de frontieră la punctele de frontieră dar şi în zonele de “frontiera verde", poliţiştii de frontieră au constatat 37 fapte ilegale (18 infracţiuni şi 19 contravenţii) comise atât de cetăţeni români, cât şi străini şi au fost date amenzi contravenţionale în valoare de 3.600 de lei.

Polişiştii de frontieră ai descoperit bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară), care depăşeau plafonul vamal admis sau care erau suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de peste 25.200 lei.

Nu s-a permis intrarea în ţară a 12 persoane cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi de asemenea, nu s-a permis ieşirea din România unui număr de 13 cetăţeni români din diferite motive legale, se mai spune în comunicarea Poliţiei de Frontieră.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

comentează și tu Momentan sunt 0 comentarii
Taguri:
POLIŢIA ,
FRONTIERĂ ,
COMENTARII

Nu exista comentarii

COMENTEAZĂ ŞI TU
Eroare: Câmpurile marcate cu roşu nu sunt valide!
Comentariul a fost adǎ ugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numǎrul din imagine:

* Faceţi click pe imagine pentru a genera alt numǎr
ŞTIRILE ZILEI
Versiunea: mobil  |  completa
ULTIMA ORĂ
RASTURNARE TOTALA de situatie in cazul mortii patronului Hexi Pharma. Care ar putea fi ADEVARATA CAUZA a decesului. ANUNTUL procurorilor