Inspectorii ANAF au desigilat magazinul în care era captivă o pisică. Animalul nu a fost găsit

Inspectorii ANAF Târgu Jiu, poliţiştii, adminstratorul firmei şi proprietarul clădirii au participat, vineri dimineaţa, la desigilarea magazinului în care se afla captivă o pisică, transmite corespondentul MEDIAFAX.

959 afișări
Imaginea articolului Inspectorii ANAF au desigilat magazinul în care era captivă o pisică. Animalul nu a fost găsit

Inspectorii ANAF au desigilat magazinul în care era captivă o pisică; animalul nu a fost găsit

Reprezentanţii ANAF, împreună cu poliţiştii, au deschis magazinul de haine de pe strada Revoluţiei din Drobeta Turnu Severin, după sesizarea făcută joi de o femeie la 112.

Aceasta a anunţat că o pisică este închisă de mai multe zile în magazinul sigilat de ANAF.

Inspectorii au făcut verificări, însă animalul nu a fost găsit în incinta imobilului. A fost descoperită, însă, o gaură în tavan pe unde pisica ar fi putut să iasă.

Iubitorii de animale, strânşi la faţa locului, şi care ştiu de mai multe zile situaţia pisicii, susţin însă că este imposibil ca aceasta să îşi fi făcut singură loc prin tavan ca să evadeze.

După aproximativ două ore, autorităţile au părăsit magazinul, dar nu au mai pus sigiliu. Adminstratorul societăţii spune că a reuşit să intre în legalitate, iar magazinul va fi redeschis zilele următoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici