Saltul în gol pe fereasta şcolii, „o joacă obişnuită”. Cîmpeanu l-a demis pe şeful Inspectoratului Şcolar General după declaraţiile controversate

  • Şeful Inspectoratului Şcolar General din Bucureşti, Ionel Puşcaş, a fost demis.
  • Acesta a făcut declaraţii controversate cu privire la incidentul de la şcoala gimnazială „George Bacovia” din Bucureşti.
  • Joi, un elev de clasa a VI-a s-a aruncat pe geam, în timp ce profesorul de serviciu era pe hol.
1027 afișări
Imaginea articolului Saltul în gol pe fereasta şcolii, „o joacă obişnuită”. Cîmpeanu l-a demis pe şeful Inspectoratului Şcolar General după declaraţiile controversate

Ministrul Educaţiei, Sorin Câmpeanu, a anunţat că şeful Inspectoratului Şcolar General din Bucureşti, Ionel Puşcăş, a fost demis.

„Eliberarea din funcţie este o măsură care se impune într-o astfel de situaţie”, spune Cîmpeanu, care consideră situaţia copilului drept „dramatică”.

CITEŞTE AICI: Bătut şi umilit de colegi, un elev de clasa a VI-a a sărit pe geamul unei şcoli din Bucureşti. Gestul copilului, comentat din perspective diferite

Un copil de clasa a VI-a de la Şcoala gimnazială „George Bacovia” din sectorul 4 al Capitalei s-a aruncat pe geam în timp ce profesorul de serviciu era pe hol. Copilul a fost dus de urgenţă, cu o ambulanţă, la Spitalul Marie Curie pentru investigaţii. Din primele informaţii, se pare că elevul a scăpat doar cu leziuni minore.

Ca reacţie la incident, Inspectorul Şcolar General din Bucureşti a declarat pentru ObservatorNews: „O joacă obişnuită ... Ce să zic ... A avut o stare de nervi. Nu neaparat că s-a certat cu un elev, a evocat că a băut o Cola. Pur şi simplu a fugit şi a sărit pe geam.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici