Instalaţii electrice improvizate şi scaune rupte într-un parc de distracţii din Braşov

Sisteme de alimentare electrică improvizate sau fără împământare şi scaune rupte au găsit comisarii de la Protecţia Consumatorilor din Braşov într-un parc de joacă organizat în cadrul unui festival din oraş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

123 afișări
Imaginea articolului Instalaţii electrice improvizate şi scaune rupte într-un parc de distracţii din Braşov

Instalaţii electrice improvizate şi scaune rupte într-un parc de distracţii din Braşov

Angajaţii Comisariatului Regional de Protecţie a Consumatorilor Braşov au organizat un amplu control la un loc de joacă amenajat în cadrul unui festival din oraş şi au găsit probleme grave care puteau pune în pericol sănătatea copiilor.

„Au fost descoperite numeroase probleme: sisteme de alimentare electrică improvizate, lipsa împământare, elemente rupte sau deteriorate, nu au putut prezenta autorizaţie de funcţionare pentru acea activitate”, a declarat Sorin Susanu, comisar şef în cadrul CRCP Braşov.

Acesta a menţionat că o parte dintre instalaţiile din parcul de joacă au fost oprite până la remedierea defecţiunilor.

„Au fost aplicate sancţiuni în valoare de 13.000 lei pentru punerea în pericol a sănătăţii, lipsa autorizaţiei şi s-a decis oprirea temporară a prestării serviciilor până la remediere agenţilor economici care puneau în pericol consumatorii”, a adăugat Sorin Susanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici