Institutul de Cercetări al Universităţii din Bucureşti oferă burse pentru tineri cercetători

Institutul de Cercetări al Universităţii din Bucureşti (ICUB) oferă programe de burse şi granturi destinate tinerilor cercetători, precum şi un program de burse pentru profesori invitaţi, informează un comunicat remis miercuri MEDIAFAX.

561 afișări
Imaginea articolului Institutul de Cercetări al Universităţii din Bucureşti oferă burse pentru tineri cercetători

Institutul de Cercetări al Universităţii din Bucureşti oferă burse pentru tineri cercetători (Imagine: Shutterstock/ Mediafax Foto)

Astfel, ICUB a lansat trei anunţuri de burse şi granturi.

În primul rând este vorba de granturi care se adresează unor tineri cercetători care au maximum şapte ani de la susţinerea doctoratului şi care se află în ultimii doi ani într-o relaţie contractuală cu Universitatea din Bucureşti.

De asemenea, se acordă şi burse care se adresează tinerilor cercetători din afara Universităţii din Bucureşti, care au obţinut titlul de doctor cu maximum cinci ani înainte de momentul depunerii aplicaţiei. Nu există o dată limită, aplicațiile putând fi trimise pe tot parcursul anului, se precizează în sursa citată.

Nu în ultimul rând, se oferă burse unor cercetători sau profesori cu experienţă recunoscută la nivel internaţional, care doresc să desfăşoare un proiect de cercetare cu afilierea ICUB, să participe sau să organizeze un eveniment ştiinţific în cadrul ICUB sau să ţină cursuri în cadrul diferitelor programe ale Universităţii din Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici