Întârziere de aproape o sută de minute a trenului Iaşi-Timişoara Nord, din cauza unei defecţiuni

Trenul care circulă pe relaţia Iaşi-Timişoara Nord a avut, luni, o întârziere de circa o sută de minute în urma unei avarii produse, în gara Orăştie, la pantograful locomotivei, iar din cauza incidentului alte două trenuri au staţionat în gări, călătorii aşteptând în vagoane remedierea defecţiunii.

303 afișări
Imaginea articolului Întârziere de aproape o sută de minute a trenului Iaşi-Timişoara Nord, din cauza unei defecţiuni

Întârziere de aproape o sută de minute a trenului Iaşi-Timişoara Nord, din cauza unei defecţiuni (Imagine: Bogdan Iordache / Arhiva Mediafax Foto)

Revizorul regional în siguranţa circulaţiei în cadrul Regionalei CFR Timişoara, Cristian Udrea, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că, luni, a apărut o defecţiune tehnică la trenul care circula pe relaţia Iaşi-Timişoara Nord.

"La ora 8.18, trenului care circula pe relaţia Iaşi-Timişoara Nord, în gara Orăştie, i s-a avariat pantograful, la locomotivă. A plecat din staţie, cu tracţiune Diesel, la ora 9.58, cu 99 de minute întârziere, iar la ora 11.03 a fost repusă linia sub tensiune. A venit drezina, s-a verificat firul de contact, iar în prezent se circulă normal", a declarat Cristian Udrea.

Potrivit sursei citate, alte două trenuri au avut întârzieri din cauza acestei defecţiuni.

Astfel, un tren a stat 29 de minute în staţia Aurel Vlaicu, iar un al doilea a staţionat 42 de minute în staţia Şibot.

În tot acest timp, călătorii au aşteptat în vagoane până la remedierea defecţiunii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici