Interdicţia începerii dizolvării firmelor din dosarul lui Sebastian Ghiţă, prelungită

Magistraţii Tribunalului Prahova au admis propunerea procurorilor anticorupţie de prelungire a măsurii preventive a interdicţiei iniţierii procedurii de dizolvare şi lichidare a Asesoft International şi Teamnet International, transmite corespondentul Mediafax.

384 afișări
Imaginea articolului Interdicţia începerii dizolvării firmelor din dosarul lui Sebastian Ghiţă, prelungită

Interdicţia începerii dizolvării firmelor din dosarul lui Sebastian Ghiţă, prelungită

Potrivit portalului instanţelor, Magistraţii Tribunalului Prahova au prelungit interdicţia de dizolvare sau lichidare a Asesoft International şi Teamnet International, firme din dosarul omului de afaceri Sebastian Ghiţă.

„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti, şi, în consecinţă prelungeşte măsura preventivă a interdicţiei iniţierii procedurii de dizolvare sau lichidare faţă de inculpatele persoane juridice SC Asesoft International SA şi SC Teamnet International SA pentru o durată de 60 de zile, începând cu data de 4 octombrie 2017 până la data de 2 decembrie 2017 inclusiv", se arată în soluţia dată.

Decizia nu este definitivă.

Potrivit DNA, la data de 29 martie 2017, procurorii anticorupţie au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatelor persoane juridice SC Asesoft International SA şi SC Teamnet International SA pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la trafic de influenţă în formă continuată şi spălare a banilor în formă continuată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici