Interlop urmărit internaţional, reţinut la graniţă şi dus în penitenciar, după ce a anunţat că se predă: „Sunt sătul să tot fug şi voi să nu mă găsiţi”

Cel mai cunoscut interlop din judeţul Alba, Raul Hancheş, zis „Pricu”, urmărit internaţional de şapte ani în dosarul "Prostituate pentru VIP-uri" a fost reţinut de poliţiştii de frontieră din Arad, după ce, în urmă cu câteva zile, a scris pe contul său de socializare că se va predă.

4561 afișări
Imaginea articolului Interlop urmărit internaţional, reţinut la graniţă şi dus în penitenciar, după ce a anunţat că se predă: „Sunt sătul să tot fug şi voi să nu mă găsiţi”

Urmărit internaţional, reţinut la graniţă şi dus în penitenciar, după ce a anunţat că se predă. Cel mai cunoscut interlop, INCARCERAT (Imagine: Shutterstock/ Arhiva Mediafax Foto)

Surse judiciare au confirmat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că Raul Hancheş, condamnat de Curtea de Apel Alba Iulia la sfârşitul lunii februarie la cinci ani şi şase luni se închisoare pentru proxenetism, a fost reţinut de poliţiştii de frontieră din Arad. Pe numele său a fost emis mandat european de arestare preventivă şi mandat de urmărire internaţională.

„Raul Hancheş este, în prezent, încarcerat în Penitenciarul din Arad”, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Pricu a postat în 14 martie un mesaj pe contul său de Facebook în care a precizat că se va preda.

„Sunt sătul să tot fug şi voi să nu mă găsiţi. Aşa că m-am hotărât să vin acasă. Să ştie lumea că vin acasă, nu să văd la ştiri că am fost prins. Dreptatea nu mi-o dă nimeni, mi-o fac eu”, a scris acesta pe Facebook.

Pricu a părăsit România împreună cu soţia sa la mijlocul anului 2010, chiar înainte de reţinerile efectuate de poliţiştii şi procurorii din Alba în dosarul ”Prostituate pentru VIP-uri”.

Până în prezent a fost judecat şi condamnat în lipsă în câteva dosare, iar în acest timp el a postat pe contul său de Facebook poze făcute din Turcia sau Spania şi a avut chiar un ”check in” în localitatea Frisco din Texas, unde spunea că a participat la un meci de fotbal.

Majoritatea inculpaţilor în dosarul ”Prostituate pentru VIP-uri” au fost condamnaţi la închisoare cu executare, decizia Curţii de Apel Alba Iulia fiind definitivă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici