Internare cu scandal, la Craiova: O familie de romi a fost adusă cu mascaţii la spital. Trei persoane, confirmate cu Covid-19

  • Nouă cetăţeni de etnie romă au fost duşi de mascaţi în spital şi internaţi cu forţa în Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova
  • Trei membri ai familiei din care fac parte au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus
  • La spital oamenii au început să dea cu picioarele în uşile saloanelor
2629 afișări
Imaginea articolului Internare cu scandal, la Craiova: O familie de romi a fost adusă cu mascaţii la spital. Trei persoane, confirmate cu Covid-19

Internare cu scandal, la Craiova

Cei nouă oameni, printre care şi un bebeluş de 5 luni, se aflau în izolare acasă după ce s-au întors din Anglia. Trei dintre ei au ieşit pozitiv la coronavirus, dar s-au opus internării la spital.

Potrivit unor surse medicale, după ce cei 9 au refuzat internarea în spital, au fost ridicaţi de mascaţi de acasă şi duşi la unitatea medicală.

Şi la spital oamenii au început să dea cu picioarele în uşile saloanelor, iar pentru a-i linişti, medicii au apelat la forţele de ordine.

„Mascaţii" de la SAS au fost îmbrăcaţi în combinezoane de protecţie împotriva coronaviruslui şi au intrat în spital pentru a-i linişti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici