Intervenţie a pompierilor din Alba la un incendiu de pădure, în Munţii Apuseni: Flăcările au distrus trei hectare

Pompierii din Alba intervin, luni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o pădure din zona localităţii Poşaga, din Munţii Apuseni. Sunt afectate aproximativ trei hectare.

577 afișări
Imaginea articolului Intervenţie a pompierilor din Alba la un incendiu de pădure, în Munţii Apuseni: Flăcările au distrus trei hectare

Intervenţie a pompierilor din Alba la un incendiu de pădure, în Munţii Apuseni

Potrivit ISU Alba, pompierii intervin luni pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o pădure din localitatea Poşaga, din Munţii Apuseni.

Incendiul se întinde pe aproximativ trei hectare de la marginea pădurii.

„Intervenţia de stingere a incendiului a început azi dimineaţă şi continuă şi acum”, a declarat Ovidiu Costea, purtătorul de cuvânt al ISU Alba.

La ora publicării acestei ştiri, pentru stingerea incendiului intervin pompieri militari şi voluntari, jandarmi şi reprezentanţi ai Salvamont Alba şi Ocolului Silvic din zonă.

Taguri:
incendiu,
pădure,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici