Intervenţie a salvamontiştilor din Buşteni, pentru recuperarea a 35 de copii blocaţi pe munte

Salvamontiştii din Buşteni intervin, marţi seara, pentru recuperarea a 35 de copii de pe Valea Jepilor. Copiii sunt epuizaţi şi nu pot înainta, iar unul dintre ei este coborât de salvatori cu targa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2158 afișări
Imaginea articolului Intervenţie a salvamontiştilor din Buşteni, pentru recuperarea a 35 de copii blocaţi pe munte

Intervenţie a salvamontiştilor din Buşteni, pentru recuperarea a 35 de copii blocaţi pe munte

Salvamontiştii au împărţit grupul de 35 de copii în doua părţi, primul urmând să ajungă în scurt timp în Buşteni.

Cu al doilea grup de estimează o deplasare mult mai lunga, probabil de încă trei ore, potrivit salvamontiştilor, care au adăugat faptul că unui dintre copii este coborât pe targă.

„Starea de epuizare a unui copil este foarte avansată şi va fi coborât cu targa. Salvamontiştii s-au mobilizat şi şi-au dimensionat corespunzător resursele astfel încât să asigure ambele grupuri şi să ofere siguranţa necesară copiilor pe perioada coborârii”, au transmis salvamontiştii.

Salvamontiştii au adăugat că atunci când au ajuns la copii, aceştia nu aveau echipament corespunzător.

Grupul de 35 de copii cerut ajutorul salvamontiştilor, după ce s-au simţit epuizaţi în zona Valea Jepilor şi nu mai puteau înainta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici