Intervenţie în Botoşani. Pompierii încearcă să stingă un incendiu de amploare/ Flăcările riscă să se extindă la o casă | FOTO

Pompierii din Botoşani intervin, marţi seara, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje din comuna Corlăţeni. Au ars 40 de tone de furaje şi o anexă şi există riscul ca flăcările să se extindă la o casă.

296 afișări
Imaginea articolului Intervenţie în Botoşani. Pompierii încearcă să stingă un incendiu de amploare/ Flăcările riscă să se extindă la o casă | FOTO

Sursa FOTO: ISU Botoşani

Mai mulţi pompieri din cadrul ISU Botoşani intervin marţi seara pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un depozit de furaje din comuna Corlăţeni.

„Zece pompieri din cadrul Detaşamentului Dorohoi intervin, de aproape două ore, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un depozit de furaje de pe raza satului Carasa, comuna Corlăţeni. La sosirea forţelor de intervenţie la faţa locului, ardeau circa 40 de tone de furaje şi o anexă, existând pericolul de propagare a flăcărilor la alte anexe şi o casă", a declarat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al ISU Botoşani.

Misiunea pompierilor este de durată, pentru că trebuie să verifice fiecare metru pătrat al depozitului ca să elimine riscul reaprinderii focului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici