Video Intervenţie mai puţin obişnuită a jandarmilor: Un bursuc a fost salvat, după ce a rămas blocat în curtea unei locuinţe - VIDEO

Jandarmii din Bacău au salvat un bursuc, după ce animalul intrase în curtea unei locuinţe şi a rămas blocat între gard şi casă.

142 afișări

IJJ Bacău a anunţat, miercuri, că jandarmii au participat la o intervenţie mai puţin obişnuită, salvând un bursuc rămas blocat în curtea unei locuinţe din oraşul Bacău.

„Jandarmii băcăuani au fost sesizaţi cu privire la faptul că în municipiul Bacău, strada Brânduşei, se află un bursuc, care a pătruns în curtea unui localnic şi a rămas blocat în spaţiul dintre casă şi gard. La faţa locului au fost trimise efective din cadrul unităţii în vederea asigurării măsurilor specifice de protecţie a cetăţenilor din zonă, împiedicarea pătrunderii unor persoane în apropierea bursucului, precum şi pentru izolarea locului”, au declarat reprezentanţii IJJ Bacău.

Jandarmii au reuşit să prindă bursucul, iar apoi l-au eliberat în pădurea Măgura.

Intervenţia a avut loc în urmă cu mai multe zile, dar a detaliile au fost comunicate miercuri de către IJJ Bacău.

Cetăţenii sunt sfătuiţi ca în astfel de situaţii să se adăpostească în locuinţă sau alte spaţii care le asigură protecţia şi să ceară sprijinul jandarmilor apelând numărul de urgenţă 112.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici