Intrare gratuită, sâmbătă, la Grădina Zoologică Bucureşti

Intrarea la Grădina Zoologică Bucureşti va fi gratuită sâmbătă, între orele 9.00 şi 19.00, cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului (5 iunie), prilej cu care vor fi organizate diverse activităţi pentru copii, informează Primăria Capitalei.

1179 afișări
Imaginea articolului Intrare gratuită, sâmbătă, la Grădina Zoologică Bucureşti

Intrare gratuită, sâmbătă, la Grădina Zoologică Bucureşti

Între orele 10.00 -13.00, copiii sunt aşteptaţi la Zoo Bucureşti cu numeroase surprize: ateliere de creaţie - origami, desene pe asfalt şi pe hârtie, pictură pe faţă etc. Copiii vor primi şi cadouri care vor consta în rechizite şcolare şi materiale promoţionale.

Totodata, in incinta Gradinii Zoologice Bucureşti, vor fi expuse desene şi machete cu teme ecologice, realizate de elevi cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului. Cele mai reprezentative desene şi machete cu tematică ecologică vor fi jurizate de către vizitatori şi, ulterior, premiate.

Premiile oferite câştigătorilor constau în diplome, tabere la munte, rechizite şcolare, genţi de picnic, precum şi vouchere de intrare la Teatrul de Copii "Ion Creangă", Circul Globus Bucureşti şi Grădina Zoologică Bucureşti, pe perioada vacanţei de vară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici