Învăţător din Bistriţa Năsăud care a lovit o elevă de clasa a patra cu un arătător de lemn, anchetat

Un învăţător de la şcoala gimnazială din Bistriţa-Bârgăului, judeţul Bistriţa-Năsăud, care a lovit o elevă cu un indicator din lemn, este anchetat de poliţişti, care au deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă. Bărbatul care a revenit la catedră după un an de la pensionare a demisionat.

244 afișări
Imaginea articolului Învăţător din Bistriţa Năsăud care a lovit o elevă de clasa a patra cu un arătător de lemn, anchetat

Învăţător din Bistriţa Năsăud care a lovit o elevă de clasa a patra cu un arătător de lemn, anchetat

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud, Crina Maria Sîrb, mama fetiţei bătute la şcoală în Bistriţa-Bârgăului a depus o plângere după ce învăţătorul a bătut copilul cu un indicator de lemn.

”Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului au fost sesizaţi prin plângere scrisă de către o femeie, mama unei fetiţe de clasa a patra, din localitatea Bistriţa Bârgăului, cu privire la faptul că ar fi fost agresată de către învăţătorul acesteia. În cauză s-a întocmit dosar penal şi se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Crina Maria Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean Bistriţa Năsăud au anunţat că bărbatul şi-a dat demisia.

”Nu va mai fi la catedră. Am încadrat-o ca agresiune fizică asupra unui copil, s-a făcut Consiliul de Administraţie şi de luni nu mai e la clasă, avem alt om. Şi-a depus demisia. Avea statutul de profesor asociat, a intrat în etapa de pensionari, pentru că nu ocupase nimeni postul la acea vreme. Este inadmisibil şi de luni nu va mai fi acolo”, a spus Camelia Tabără, inspectorul şcolar general al ISJ Bistriţa-Nădăud.

Incidentul a avut loc miercuri, în faţa colegilor de clasă ai fetiţei de 11 ani. Aceasta ar fi fost trimisă la tablă şi ar fi fost lovită cu un indicator de lemn pentru că nu ar fi ştiut să rezolve un exerciţiu la matematică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici