Ioan Becali nu va fi eliberat condiţionat, a decis Tribunalul Ilfov - FOTO

Magistraţii Tribunalului Ilfov au respins, miercuri, contestaţia omului de afaceri Ioan Becali, privind eliberarea condiţionată, acesta executând o pedeapsă de şase ani şi patru luni de închisoare în dosarul "Transferurilor".

1412 afișări
Imaginea articolului Ioan Becali nu va fi eliberat condiţionat, a decis Tribunalul Ilfov - FOTO

Ioan Becali nu va fi eliberat condiţionat, a decis Tribunalul Ilfov (Imagine: Laurentiu Mich/ Mediafax Foto)

Iniţial, cererea de eliberare condiţionată formulată Ioan Becali a fost respinsă de Judecătoria Sectorului 4 însă omul de afaceri a contestat decizia la Tribunalul Ilfov, unde magistraţii au hotărât să menţină dispoziţiile primei instanţe.

Ioan Becali a fost condamnat în martie 2014 la şase ani şi patru luni de închisoare în dosarul Transferurilor, alături Gheorghe Copos, Ioan Becali, Victor Becali, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Gheorghe Popescu, Gheorghe Nețoiu şi Cristian Borcea, în legătură cu efectuarea de tranzacţii ilegale la transferurile unor fotbalişti către cluburi din străinătate, ceea ce a produs un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari în dauna statului şi de peste 10 milioane de dolari în dauna a patru cluburi de fotbal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici