Ioan Oltean şi-a luat doctoratul în ştiinţe administrative la SNSPA

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a obţinut titlul de Doctor în ştiinţe administrative la Şcoala Naţională de Ştiinţe Politice şi Administrative cu lucrarea "Probleme actuale ale sistemelor administraţiei publice" în care a menţionat şi conceptul de cyber-administraţie, o noutate în domeniu.

176 afișări
Imaginea articolului Ioan Oltean şi-a luat doctoratul în ştiinţe administrative la SNSPA

Ioan Oltean şi-a luat doctoratul în ştiinţe administrative la SNSPA (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Anunţul a fost făcut vineri, într-o conferinţă de presă, de deputatul PDL Ioan Botiş, care a participat la susţinerea lucrării de doctorat a lui Ioan Oltean, şi confirmat de vicepreşedintele partidului.

Botiş a spus că a întâlnit, în teza de doctorat a lui Oltean, "unul din termenii cei mai interesanţi" care se va dezvolta în perioada următoare în România, respectiv cyber-administraţia.

"Este unul din termenii cei mai interesanţi care se va dezvolta, în perioada următoare în România, adică o îmbinare între cibernetică şi administraţie şi termenul acesta i se datorează, în totalitate lui Ioan Oltean, iar eu îl felicit pentru acest lucru", a spus Botiş.

Prezent la aceeaşi conferinţă de presă, Ioan Oltean nu a intrat în prea multe detalii legate de teza sa de doctorat şi nici de conceputul la care s-a referit Botiş, dar a precizat că nu va semna, de acum, cu titlul de doctor.

"E o realitate că mi-am luat doctoratul. Vom mai vedea ce se întâmplă", a spus vicepreşedintele PDL.

Ioan Oltean a absolvit în 1986 Facultatea de Drept a Universităţii "Babeş-Bolyai" din Cluj. Între 2000 şi 2004 a fost preşedinte al Comisiei de Administraţie Publică din Camera Deputaţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici