Ioana Băsescu a fost condamnată la cinci ani de închisoare în dosarul privind campania electorală

Fiica fostului preşedinte Traian Băsescu, Ioana, a fost condamnată, marţi, de magistraţi Curţii de Apel Bucureşti la 5 ani de închisoare, în dosarul privind campania electorală din 2009.

12128 afișări
Imaginea articolului Ioana Băsescu a fost condamnată la cinci ani de închisoare în dosarul privind campania electorală

Ioana Băsescu a fost condamnată la 3 ani pentru instigare la delapidare, la încă 3 ani pentru instigare la spălare de bani. Contopind pedepsele, fiica preşedintelui a fost condamnată la 5 ani de închisoare în dosarul privind campania electorală din 2009.

Cu puţin timp înainte de pronunţarea sentinţei, Elena Udrea a fost condamnată la 8 ani de închisoare cu executare în dosarul privind campania din 2009. La fel ca în cazul Elenei Udrea, decizia ce o vizează pe fiica fostului preşedinte Traian Băsescu s-a pronunţat în prima instanţă, aceasta putând fi atacată cu apel.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici