Iohannis, elevilor la deschiderea anului şcolar: Învăţaţi, învăţaţi, învăţaţi - FOTO

Primarul municipiului Sibiu, Klaus Iohannis, a participat, luni, la deschiderea anului şcolar la o unitate de învăţământ dintr-un cartier al oraşului, el urându-le elevilor să aibă un an şcolar bun şi adresându-le mesajul: "Învăţaţi, învăţaţi, învăţaţi", transmite corespondentul MEDIAFAX.

319 afișări
Imaginea articolului Iohannis, elevilor la deschiderea anului şcolar: Învăţaţi, învăţaţi, învăţaţi - FOTO

Iohannis, elevilor la deschiderea anului şcolar: Învăţaţi, învăţaţi, învăţaţi (Imagine: Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Primarul Klaus Iohannis a participat, luni, la festivitatea de deschidere a anului şcolar la Şcoala Gimnazială numărul 18 din oraş, el lăudând conducerea unităţii pentru eforturile făcute pentru dezvoltarea acesteia.

"În fiecare an, prima zi de şcoală este o sărbătoare şi pentru elevi, şi pentru părinţi, dar şi pentru noi, din administraţia publică locală. Pentru noi, Primăria municipiului Sibiu, Consiliul Local, şcolile sunt foarte importante. Probabil şcolile sunt cea mai importantă preocupare a noastră şi faptul că am venit astăzi (luni - n.r.) aici, la Şcoala 18, la deschiderea anului şcolar, este pentru a arăta că sunt impresionat de cât de bine aţi reuşit dumneavoastră, colectivul de conducere, colectivul de cadre didactice, să dezvoltaţi această şcoală. Este o şcoală de cartier, a fost o şcoală simplă, dar cu rezultate bune, iată că doar în câţiva ani s-a reuşit transformarea Şcolii 18 într-un model, un model nu numai pentru Sibiu, ci şi pentru mulţi alţii", a spus Iohannis.

El a vorbit despre sălile mari şi spaţioase ale şcolii, despre dotările acesteia, dar şi despre faptul că unitatea, recent extinsă şi modernizată, are nevoie de noi extinderi, datorită numărului mare de elevi care aleg să urmeze cursurile aici.

"Aveţi o şcoală modernă, cu dotări dintre cele mai performante, aveţi suficiente săli de clasă, înţeleg, domnule director, că deja vin atâţia elevi încât începem să ne gândim la următoarea extindere. Aveţi sală de sport şi toate acestea creează condiţiile cele mai bune pentru a învăţa. Părinţilor nu pot să le spun decât să fie bucuroşi şi mulţumiţi că îşi trimit copiii la această şcoală. Învăţătorilor, profesorilor, colegilor mei, le doresc un an şcolar foarte bun, profitaţi din plin de aceste condiţii excepţionale şi veţi avea în continuare rezultate dintre cele mai frumoase şi vă felicit pe dumneavoastră şi conducerea şcolii pentru rezultatele menţionate de dumneavoastră, domnule director", a afirmat Iohannis.

În finalul discursului său, Iohannis le-a adresat un mesaj elevilor: "Pentru voi, dragi elevi, un singur sfat: învăţaţi, învăţaţi, învăţaţi. Vă doresc un an şcolar bun".

Şcoala numărul 18 din municipiul Sibiu a fost complet modernizată, în 2013, din fonduri europene, valoarea totală a proiectului depăşind 3,3 milioane de lei. De asemenea, unitatea a fost extinsă cu peste trei sute de metri pătraţi şi toate clasele şi laboratoarele au fost modernizate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici