Iohannis: Militarii români răniţi în Afganistan vor primi cele mai bune îngrijiri medicale

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj referitor la militarii români răniţi în Afganistan, în care asigură familiile celor răniţi că ”vor primi cele mai bune îngrijiri medicale”, adăugând că este alături de aceştia în momentele de grea încercare şi le doreşte însănătoşire grabnică.

354 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Militarii români răniţi în Afganistan vor primi cele mai bune îngrijiri medicale

Iohannis: Militarii români răniţi în Afganistan vor primi cele mai bune îngrijiri medicale (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

”Îmi îndrept gândurile către militarii noştri răniţi în Afganistan. Sunt alături de ei în aceste momente de grea încercare şi le doresc însănătoşire grabnică. Asigur familiile celor răniţi că militarii noştri vor primi cele mai bune îngrijiri medicale”, a transmis preşedintele Iohannis printr-un comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale.

Patru militari români care acţionează în cadrul misiunii "Resolute Support" din Afganistan au fost răniţi, joi dimineaţă, în jurul orei 9.00, în urma exploziei unei maşini-capcană, aceştia aflându-se într-o misiune de patrulare, anunţă Ministerul Apărării.

În urma atacului, militarilor li s-a acordat primul ajutor la faţa locului şi au fost transportaţi la spitalul din Kandahar, unde se află internaţi în stare stabilă, precizează MApN.

Militarii executau o misiune de patrulare terestră, la aproximativ opt kilometri Sud-Est de Baza militară de la Kandahar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici