Iohannis nu e de acord cu organizarea festivităţile de deschidere a anului şcolar

  • Preşedintele Klaus Iohannis spune că festivităţile de început de an şcolar nu trebuie organizate
  • Iohannis precizează că el nu va participa la niciun fel de festivitate, ci va transmite un mesaj video pentru elevi şi profesori.
  • Anul şcolar va începe pe 14 septembrie.
283 afișări
Imaginea articolului Iohannis nu e de acord cu organizarea festivităţile de deschidere a anului şcolar

Iohannis nu e de acord cu organizarea festivităţile de deschidere a anului şcolar

„După părerea mea, aceste festivităţi nu trebuie organizate în acest an. Sunt evenimente unde vine multă lume”, spune Klaus Iohannis.

El precizează că festivităţile ar putea avea un efect opus.

„Sunt evenimente unde vine multă lume, este greu de ţinut oamenii la distanţă. (...) Nu voi participa la niciun fel de festivitate de început de an, dar voi avea un mesaj video pentru elevi şi pentru dascăli”, afirmă şeful statului.

Anul şcolar va începe pe 14 septembrie.

Preşedintele a precizat faptul că deschiderea anului şcolar ”era necesară, fiind o decizie corectă”. Iohannis a menţionat că OMS  a anunţat că nu va fi un vaccin anti COVID în 2020.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
iohannis,
an şcolar,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici