Video Iohannis ridică mari semne de întrebare legate de LIPSA bugetului de stat pe 2019: E o problemă foarte gravă. Probabil că există probleme

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că lipsa unui proiect de buget pentru acest an este o problemă foarte gravă şi că, potrivit legii, PSD trebuia să adopte bugetul încă din data de 15 noiembrie a anului precedent.

896 afișări

„Ei iată asta este o problemă gravă. Eu am pus această întrebare deja în decembrie şi o mai pun o dată – unde este proiectul de buget. PSD a guvernat în tot acest timp, PSD a avut toate condiţiile şi PSD trebuia să vină până pe 15 noiembrie cu un proiect de buget.

Ba dimpotrivă în loc să se ocupe de buget, se ocupă de schimabt şefi la ANAF, lucru care îmi dă de gândit. Probabil există probleme cu bugetul. Nu de parlament ţine această chestiune, mai întâi trebuie să vină guvernul cu o propunere de buget”, a afirmat Klaus Iohannis, vineri, într-o conferinţă de presă la Cotroceni.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat pe 27 decembrie că va discuta în coaliţie despre posibilitatea ca, după 15 ianuarie, să fie aprobat bugetul pentru 2019, mai întâi de către Guvern, apoi în Parlament. Liderul PSD a adăugat că e posibil să fie convocată o sesiune extraordinară „cu câteva zile înainte de februarie”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici