Ionel Scrioşteanu a fost numit secretar de stat la Ministerul Transporturilor

Fostul administrator public al judeţului Ilfov, Ionel Scrioşteanu, a fost numit secretar de stat la Ministerul Transporturilor, printr-o decizie publicată în Monitorul Oficial (MO).

1400 afișări
Imaginea articolului Ionel Scrioşteanu a fost numit secretar de stat la Ministerul Transporturilor

Ionel Scrioşteanu a fost numit secretar de stat la Ministerul Transporturilor

Ionel Scrioşteanu a lucrat 19 ani în administraţia publică locală, a fost viceprimarul localităţii Mogoşoaia timp de şapte ani.

Începând cu 2012 a fost Directorul de Cabinet al Preşedintelui Consiliului Judeţean Ilfov şi Administratorul Public al judeţului Ilf, arată Consiliul Judeţean Ilfov.

De asemenea, Ionel Scrioşteanu este preşedintele “Asociaţiei Magurele Science Park”.

A făcut parte din grupul de lucru pentru elaborarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă 2016-2030 Regiunea Bucureşti-Ilfov şi s a implicat în realizarea şi implementarea programului de transport public, fiind şi reprezentantul judeţului Ilfov în Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti - Ilfov.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici