Iordănescu: Nu e mai greu să îl baţi pe primarul Oprescu decât marea echipă a Argentinei

Candidatul UNPR la Primăria Capitalei, Anghel Iordănescu, a declarat, sâmbătă, la lansarea candidaţilor partidului pentru alegerile locale din 10 iunie, că în relaţia cu consilierii generali va proceda aşa cum a făcut atunci când a fost antrenorul echipei naţionale.

276 afișări
Imaginea articolului Iordănescu: Nu e mai greu să îl baţi pe primarul Oprescu decât marea echipă a Argentinei

Anghel Iordănescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Cu ani în urmă, aveam la echipa naţională rapidişti, dinamovişti, stelişti, olteni, aveam jucători din toată ţara, diferite caractere, diferite tipuri de oameni şi am reuşit să îi aduc la un numitor comun pe toţi aceşti mari jucători din acea generaţie de aur. Vă promit că la Bucureşti voi face acelaşi lucru cu toţi consilierii generali ai primăriei, în interesul locuitorilor Bucureştiului", a spus senatorul.

Anghel Iordănescu a susţinut, de asemenea, că nu este mai greu să fie învins în alegeri actualul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, decât să se obţină o victorie împotriva echipei naţionale a Argentinei.

"Nu e mai greu să îl baţi pe primarul Oprescu decât marea echipă a Argentinei", a opinat candidatul UNPR.

Acesta a spus că îşi doreşte ceea ce îşi doresc bucureştenii: intrarea în normalitate şi ca Bucureştiul să fie o capitală modernă, cu o administraţie "corectă şi cinstită".

Iordănescu a arătat că nu este un politician versat, ci unul cu bun-simţ, cu bună-credinţă, care nu va susţine că va face autostradă suspendată în mijlocul Bucureştiului, nici tunele pe sub oraş, dar care va face ceea ce au mai multă nevoie bucureştenii, va rezolva problema curăţeniei, a câinilor fără stăpân, a transportului şi parcărilor.

Candidatul pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircia Muntean, a menţionat că, potrivit dacilor şi preoţilor, există viaţă şi după moarte. "Va fi viaţă şi dincolo de finalul alegerilor. Va exista viaţă politică cu un învingător cert, Uniunea Progresistă", a fost de părere candidatul.

În continuare, Muntean le-a recitat participanţilor mai multe versuri pe care a menţionat că le-a spus anterior conducerii partidului. "Învaţă de la vulturi când umerii sunt grei / Şi du-te la furnică şi vezi povara ei / Învaţă de la soare când trebuie s-apui (...)", a spus acesta.

"Ştiu, vreau, pot să fac din Iaşi un oraş sănătos", a spus, la rândul său, candidatul la primăria municipiului Iaşi, Tudor Ciuhodaru, care a adăugat că "singura opţiune sănătoasă este schimbarea".

Ion Tabugat, candidatul UNPR pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin, a menţionat că doreşte să schimbe prin câştigarea acestei funcţii ceea ce s-a perpetuat întotdeauna, "minciuna şi şi incompetenţa".

Ion Răducanu, candidatul pentru primăria municipiului Timişoara, a menţionat, în intervenţia sa, ceea ce spunea un mare filozof: "Dacă vrei să trăieşti bine, e nevoie de indulgenţă şi de prudenţă". El a apreciat că partidul său a dat dovadă de indulgenţă pentru a asigura stabilitatea ţării, dar, uneori a dovedit mai puţină prudenţă şi de aceea a avut "mici elemente de pagubă". El a spus că, personal, nu a avut o indulgenţă prea mare pentru PDL şi că a avut dreptate deoarece, în Timiş, democraţi-liberalii au fost primii care ar fi "trădat".

Acesta a arătat că, asemenea vulturului de pe sigla UNPR, va lupta necruţător în aceste alegeri.

"Ştiu, vreau, pot să fac din Iaşi un oraş sănătos", a spus medicul Tudor Ciuhodaru, care candidează pentru primăria municipiului Iaşi, el adăugând că singura opţiune sănătoasă este schimbarea.

Candidatul pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Galaţi, Eugen Chebac, a spus că politica nu trebuie să fie făcută pentru interese de grup şi cercuri de interese, ci pentru oamenii de rând.

"Mulţi se aşteptau să îngenunchem, dar iată că ne ridicăm din ce în ce mai mult", a opinat acesta.

Claudiu Palaz, candidatul pentru primăria municipiului Constanţa, a arătat că îşi propune ca acestă primărie să fie un exemplu de progres în administraţie. "La ora acesta, cetăţenii au o alternativă, pot alege un profesionist", a susţinut Palaz.

Uniunea Naţională pentru Progresul României şi-a lansat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, candidaţii la alegerile locale din 10 iunie.

La eveniment au participat preşedinţii Gabriel Oprea, Marian Sârbu şi Cristian Diaconescu, secretarul general Neculai Onţanu, membri ai conducerii partidului, parlamentari ai partidului, candidaţi din întreaga ţară şi aproximativ o mie de membri şi susţinători ai UNPR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici