Irinel Popescu şi Raed Arafat vorbesc duminică, la Pro TV, despre programul de transplant

Şeful Clinicii de chirurgie şi transplant hepatic Fundeni, Irinel Popescu, va vorbi la emisiunea "După 20 de ani", difuzată dumincă, de la 10.00, de Pro TV, despre rezultatele şi viitorul transplantului în România, iar secretarul de stat în MS Raed Arafat va face precizări în legătură cu finanţarea.

163 afișări
Imaginea articolului Irinel Popescu şi Raed Arafat vorbesc duminică, la Pro TV, despre programul de transplant

Irinel Popescu şi Raed Arafat vorbesc duminică, la Pro TV, despre programul de transplant

După ce, ca urmare a campaniei Ştirilor Pro Tv "Există viaţă după moarte", numărul donatorilor a explodat, s-a ajuns inevitabil şi la problema banilor pentru finanţarea acestor programe.

Irinel Popescu va încerca să explice la Pro TV cum a reuşit o situaţie pozitivă să bulverseze o zonă specifică a sistemului de sănătate, iar secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii (MS) Raed Arafat intervine telefonic pentru a aduce lămuriri în spinoasa problemă a banilor.

"Nu mai sunt bani pentru că am avut o explozie de donatori. Nimeni nu se astepta la această creştere, aşadar acum trebuie să aşteptăm să se coordoneze şi finanţele din sistem", spune Raed Arafat.

Dacă programul de transplant are şansa să meargă mai departe sau se va opri din lipsă de fonduri, când va fi plătit personalul medical implicat în acest program şi care sunt condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească cei care doresc să devină donatori sunt alte întrebări cărora va trebui să le răspundă medicul Irinel Popescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici