Isaccea. Căutările celor două surori care au dispărut în Dunăre au fost oprite. Zeci de persoane au participat la operaţiunea de salvare

  • Două surori de 11 şi 12 ani sunt căutate de zeci de persoane după ce au dispărut în Dunăre, în preajma localităţii tulcene Isaccea.
  • La faţa locului s-au deplasat scafandrii, dar şi echipajul aerian de la SMURD Galaţi
  • Căutările celor două surori care au dispărut în zona Portului Isaccea, judeţul Tulcea, au fost oprite.
  • Căutările vor fi reluate marţi dimineaţă.
861 afișări
Imaginea articolului Isaccea. Căutările celor două surori care au dispărut în Dunăre au fost oprite. Zeci de persoane au participat la operaţiunea de salvare

Sursa foto: Mediafaxfoto

Operaţiunile de căutare a celor două fete dispărute, luni după-amiază, în apele Dunării, au fost oprite.

Potrivit ISU Tulcea, apelul de urgenţă la 112 a fost înregistrat luni, în jurul orei 16.10. La faţa locului s-au deplasat şapte subofiţeri cu o autospecială de transport scafandri, o barcă pneumatică şi o ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Tulcea, precum şi un echipaj SAJ Tulcea.

De asemenea, a fost solicitat sprijinul elicopterului SMURD Galaţi.

La faţa locului s-au aflat mai multe echipaje de la Poliţie. De asemenea, la căutări au participat activ mai mulţi localnici care au avut la dispoziţie o ambarcaţiune.

Căutările vor fi reluate marţi dimineaţă.

Cele două surori de 11 şi 12 ani au fost căutate de zeci de persoane după ce au dispărut în Dunăre, în preajma localităţii tulcene Isaccea.

Fetele au dispărut în zona portului din oraşul Isaccea. Se pare că una dintre fete ar fi căzut în apă, iar sora sa ar fi sărit să o ajute.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici