ISMB: Directorii de la Liceul "Capsali" şi "Sfântul Andrei", demişi pentru deficienţe manageriale

Directorii de la Liceul de Coregrafie "Floria Capsali" şi Şcoala nr 172 "Sfântul Andrei" au fost demişi din cauza unor deficienţe manageriale constatate în urma inspecţiilor realizate de către Inspectoratul Şcolar al Capitalei, a anunţat, vineri, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Marian Banu.

384 afișări
Imaginea articolului ISMB: Directorii de la Liceul "Capsali" şi "Sfântul Andrei", demişi pentru deficienţe manageriale

ISMB: Directorii de la Liceul "Capsali" şi "Sfântul Andrei", demişi pentru deficienţe manageriale (Imagine: Shutterstock)

În cazul Şcolii "Sfântul Andrei", Consiliul de Adminstraţie al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) a decis încetarea detaşării directorului Camelia Hoară, începând din 20 ianaurie, pentru deficienţe în activitatea managerială.

De asemenea, s-a decis ca Şcoala "Sfântul Andrei" să fie inclusă în clandarul inspecţiilor generale, în perioada imediat următoare.

Banu a precizat că nu s-a confirmat implicarea cadrelor didactice de la Şcoala "Sfântul Andrei" în strângerea de bani.

În cazul Liceului de Coregrafie "Floria Capsali", Marian Banu a spus că în Consiliul de Administraţie al ISMB s-a decis încetarea detaşării Adrianei Ciorcău în funcţia de director, tot din 20 ianuarie, pentru deficienţe în activitatea managerială, constate în urma inspecţiei generale.

De asemenea, s-a decis includerea unităţii de învăţământ în inspecţiile generale, precum şi monitorizarea permanentă, cu raportare lunară.

Marian Banu a precizat că, la Liceul "Floria Capsali", deficienţele au fost de altă natură decât la alte şcoli.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici