Israelul devine gay-friendly. Statul se implică în susţinerea comunităţii LGBTQ

  • În Israel, cuplurile de acelaşi sex pot avea copii prin mame surogat
  • Decizia Curţii Supreme va intra în vigoare în şase luni
  • Etai şi Yoav Arad au apelat la mamă surogat în străinătate
2073 afișări
Imaginea articolului Israelul devine gay-friendly. Statul se implică în susţinerea comunităţii LGBTQ

Sursa foto: profimedia

Comunitatea LGBTQ strigă victorie în Israel. Curtea Supremă a decis, duminică, modificarea legii privind mamele surogat. Acesta va intra în vigoare în termen de şase luni 
şi va permite cuplurilor de acelaşi sex să aibă copii prin mame surogat.
 
Etai şi Yoav Arad, un cuplu de gay care a apelat în instanţă împotriva legii surogatului în 2010, au salutat decizia curţii. 
 
YOAV PINKAS ARAD, a apelat la mamă surogat: Suntem foarte bucuroşi şi încântaţi referitor la decizia Curţii Supreme din Israel de astăzi că legea nu doar că a fost neconstituţională, ci şi că guvernul trebuie să schimbe situaţia şi să creeze o situaţie în care cuplurile gay şi taţii singuri să aibă disponibilitatea de a utiliza mame surogat.
 
Conform reglementărilor existente, cuplurile israeliene de acelaşi sex, care doresc să devină părinţi, nu pot angaja un surogat. Din acest motiv, în trecut, Etai şi Yoav au fost nevoiţi 
să apleze la o variantă alternativă.
 
ETAI ARAD, a apelat la mamă surogat: Slavă Domnului că nu am aşteptat şi am avut cele trei fiice în maternitate surogat, două procese de maternitate surogat în Far East, în India şi Thailanda. 
 
Spre deosebire de o mare parte din regiune, Israelul a devenit o destinaţie gay-friendly.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici