ISU Bucureşti: Două microbuze implicate în accidentul de pe A2. Au fost prealertate toate spitalele de urgenţă din Capitală

Toate spitalele de urgenţă din Bucureşti au fost prealertate după accidentul în lanţ produs sâmbătă dimineaţă pe Autostrada Soarelui, soldat cu patru persoane decedate şi 35 de răniţi, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

4716 afișări
Imaginea articolului ISU Bucureşti: Două microbuze implicate în accidentul de pe A2. Au fost prealertate toate spitalele de urgenţă din Capitală

(Imagine: Octav Ganea/ Mediafax foto)

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat că ultimul bilanţ al carambolului de pe Autostrada Soarelui indică patru morţi şi 35 de răniţi.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, un copil este transportat la spitalul din Lehliu, în accidentul în lanţ produs la kilometrl 67 al Autostrăzii Soarelui fiind implicate două microbuze.

Totodată, toate spitalele de urgenţă din Bucureşti au fost prealertate după accident, iar la faţa locului a fost trimis şi spitalul mobil.

Un accident în lanţ s-a produs, sâmbătă dimineaţă, în dreptul kilometrului 67 al Autostrăzii 2 Bucureşti – Constanţa, patru persoane decedând.

"Astăzi 05.11.2016, în jurul orei 8.42, pe Autostrada 2, la kilometrul 67, sensul de deplasare către Constanţa, din cauza ceţii dense, s-a produs un accident în care au fost implicate circa 15 autovehicule. Din primele date a reieşit că accidentul s-a soldat cu aproximativ 20 victime, dintre care patru decedate. Echipajele de rutieră din cadrul BAMS, BPR şi IPJ Călăraşi asigura salvarea de vieţi, măsuri la faţa locului,
fluidizarea circulaţiei pe rute ocolitoare. Recomandăm conducătorilor auto să respecte indicaţiile poliţiştilor", au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţi ai Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Datele iniţiale indicau două persoane decedate.

Traficul rutier este întrerupt pe sensul de mers către Constanţa, la kilometrul 67.

Cauza cea mai probabilă a producerii accidentului este ceaţa densă, a precizat şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Read Arafat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici