ISU Constanţa, după mai multe incidente pe plaje soldate cu victime: Marea nu iartă greşelile şi teribilismul

Specialiştii ISU Constanţa avertizează turiştii care ignoră recomandările salvamarilor că marea nu iartă greşelile şi teribilismul. Numai vineri, 11 persoane, între care şi un copil de 11 ani, au avut nevoie de salvatori, un bărbat murind.

1221 afișări
Imaginea articolului ISU Constanţa, după mai multe incidente pe plaje soldate cu victime: Marea nu iartă greşelile şi teribilismul

Apel ISU Constanţa: 11 persoane au avut nevoie de salvatori, iar un bărbat a decedat

”Oameni buni! marea nu iartă greşelile şi teribilismul”, scrie ISU Constanţa pe pagina sa de Facebook.

”Câţi dintre cei dragi nouă trebuie să îşi mai piardă viaţa în apele Mării Negre? Bilanţ negru al unei zile de vineri pe litoral. Nu mai puţin de 11 persoane (printre care şi un copil de 11 ani) au avut nevoie de salvatori. Din păcate un bărbat a decedat, un tânăr este în comă in spital iar alt tânăr este dat dispărut”, adaugă ISU Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici