ISU face recunoaşteri în staţiile şi tunelurile de pe magistrala 5 de metrou

  • ISU Bucureşti a anunţat, miercuri,. că în această perioadă face recunoaşteri în staţiile şi în tunelurile magistralei de metrou 5
  • Aceste acţiuni sunt menite să asigure protecţia călătorilor şi a angajaţilor.
  • Angajaţii ISU urmăresc verificarea particularităţilor constructive şi funcţionale ale echipamentelor
324 afișări
Imaginea articolului ISU face recunoaşteri în staţiile şi tunelurile de pe magistrala 5 de metrou

Sursă foto: news.ro

Potrivit unui comunicat al ISU Bucureşti, astfel de recunoaşteri au loc zilnic, începând de luni, la nivelul staţiilor, în intervalul orar 13:00-15:00, respectiv în tunelurile dintre staţii, pe parcursul nopţii, după încheierea programului de circulaţie a metroului şi scoaterea de sub tensiune a reţelei electrice.

Angajaţii ISU urmăresc verificarea particularităţilor constructive şi funcţionale ale echipamentelor care fac parte din componenţa staţiilor, verificarea nivelului de pregătire a personalului propriu, prin utilizarea aparatelor de respirat cu autonomie ridicată, specifice intervenţiei la metrou, realizarea comunicaţiilor radio şi colaborarea cu personalul de specialitate din cadrul Metrorex SA.

„Scopul acestor activităţi de pregătire vizează protecţia populaţiei, călătorilor şi a altor categorii de personal, care îşi desfăşoară activitatea în incinta reţelei de metrou sau în proximitatea acesteia”, se arată în comunicat.

Conform ISU Bucureşti, „acţiunile de verificare şi înlăturare a posibilelor vulnerabilităţi cu care se pot confrunta pompierii, în cazul producerii unei situaţii de urgenţă la metrou, au fost demarate încă din anul 2015”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici