ISU Giurgiu: Bulgaria ne-a cerut să informăm românii să nu meargă în Bulgaria din cauza vremii / Podul Calafat-Vidin a fost redeschis circulaţiei rutiere

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu au declarat pentru MEDIAFAX că autorităţile bulgare i-au înştiinţat că toate drumurile din afara oraşului Ruse sunt închise, cerând românilor să nu călătorească în Bulgaria până când vremea nu va reveni la normal.

2843 afișări
Imaginea articolului ISU Giurgiu: Bulgaria ne-a cerut să informăm românii să nu meargă în Bulgaria din cauza vremii / Podul Calafat-Vidin a fost redeschis circulaţiei rutiere

ISU Giurgiu: Bulgaria ne-a cerut să informăm românii să nu meargă în Bulgaria din cauza vremii

"Am primit o informare scrisă de la autorităţile bulgare prin care ni se spunea că toate drumurile din afara oraşului Ruse sunt închise în toate direcţiile şi pentru toate tipurile de mijloace de transport. De asemenea, drumul naţional dintre Montana şi Vratsa, din apropierea punctului de trecere a frontierei Oryahovo - Bechet, este închis. A venit rugămintea din partea Bulgariei să informăm cetăţenii români să nu calatoreasca spre Bulgaria până când nu se revine la starea de normalitate", au declarat reprezentanţii ISU Giurgiu pentru MEDIAFAX.

ANM a emis mai multe avertizări de tip cod roşu şi portocaliu pentru sud-estul ţării.

Podul care leagă oraşele Calafat (România) şi Vidin (Bulgaria) a fost închis, vineri, circulaţiei rutiere, din cauza vremii, în urma unei decizii a autorităţilor bulgare.

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de IPJ Dolj, autorităţile din Bulgaria au luat măsura închiderii circulaţiei rutiere pe podul de legătură cu România între Calafat şi Vidin.

Circulaţia rutieră a fost închisă pentru toate categoriile de autovehicule din cauza vremii.

Podul Calafat-Vidin este un pod feroviar şi rutier pe Dunăre, care leagă oraşele Calafat (România) şi Vidin (Bulgaria).

Podul Calafat-Vidin a fost redeschis circulaţiei rutiere

Podul care leagă oraşele Calafat (România) şi Vidin (Bulgaria) a fost redeschis circulaţiei rutiere, după ce a fost închis din cauza vremii, în urma unei decizii a autorităţilor bulgare.

"S-a luat legătura cu autorităţile bulgare şi s-a redeschis traficul rutier", arată IPJ Dolj.

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de IPJ Dolj, autorităţile din Bulgaria au luat măsura închiderii circulaţiei rutiere pe podul de legătură cu România între Calafat şi Vidin. Circulaţia rutieră fusese închisă pentru toate categoriile de autovehicule din cauza vremii.

Podul Calafat-Vidin este un pod feroviar şi rutier pe Dunăre, care leagă oraşele Calafat (România) şi Vidin (Bulgaria).

Şi reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu declarau că autorităţile bulgare i-au înştiinţat că toate drumurile din afara oraşului Ruse sunt închise, cerând românilor să nu călătorească în Bulgaria până când vremea nu va reveni la normal.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici