Video ISU: Patru persoane, rănite într-un accident în Ilfov, pe E85, în care a fost implicat şi un microbuz

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier în care au fost implicate două maşini şi un microbuz, produs, joi, pe E85, în localitatea ilfoveană Găneasa, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov. Una dintre victime a fost preluată cu un elicopter SMURD.

376 afișări

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au anunţat, joi, că accidentul a avut loc pe raza localităţii ilfovene Găneasa-Sindriliţa, pe Drumul European 85.

Victimele prezintă traumatisme cranio-cerebrale, un bărbat de 45 de ani fiind preluat cu un elicopter SMURD şi transportat în Capitală. Alte două persoane, în vârstă de 19 ani, vor fi transportate la Floreasca cu două ambulanţe SMURD în timp ce o a patra victimă, o femeie de 46 ani, cu contuzie la genunchi, va fi transportată la Spitalul Pantelimon cu ambulanţa Serviciului de Ambulanţă Ialomiţa.

La rândul lor, reprezentanţii Poliţiei Ilfov au anunţat că în microbuz se aflau nouă persoane, cauza probabilă fiind neasigurarea la schimbarea direcţiei de mers.

La faţa locului au acţionat patru ambulanţe, două ale Serviciului de ambulanţă Bucureşti-Ilfov, un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere incendii şi un elicopter SMURD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici