Iulia Cîrcei va fi secretar general la ANOFM şi ordonator de credite până la numirea preşedintelui

Inspectorul guvernamental Iulia Cîrcei va fi secretar general la Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) şi ordonator de credite, până la numirea unui nou preşedinte, a declarat miercuri ministrul Muncii, Sulfina Barbu.

667 afișări

Iulia Cîrcei este inspector guvernamental la Secretariatul General al Guvernului.

Anterior, ea a ocupat funcţia de secretar general la Institutul Naţional de Administraţie.

Potrivit declaraţiei de avere, completată în 14 iunie 2011, Iulia Cîrcei are două apartamente, în Bucureşti şi în Giurgiu, cumpărate în anul 2003, şi un autoturism Peugeot 407, achiziţionat în 2005.

De asemenea, la rubrica "Plasamente, investiţii directe şi împrumuturi acordate", este menţionată suma de 47.000 de lei ca împrumut personal.

Inspectorul guvernamental mai precizează în declaraţia de avere că are două împrumuturi de 37.000 de euro, respectiv 47.000 de lei, contractate în 2007 şi alte trei debite în valoare de 36.000 de lei şi 5.000 de euro.

Iulia Cîrcei a încasat, în 2010, 52.180 de lei reprezentând salariul de la Secretariatul General al Guvernului şi 6.178 de lei sub formă de indemnizaţii în urma desfăşurării unor activităţi independente (evaluări) la Consiliul Naţional de Formare Pofesională a Adulţilor (CNFPA).

Soţul ei, Ilie Cîrcei, a avut venituri salariale de 70.240 de lei de la Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti şi Agenţia pentru Prestaţii Sociale şi indemnizaţii de 10.030 de lei tot de la CNFPA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici