Video Izolarea, testul suprem pentru cupluri? Specialiştii contrazic ipoteza drumului sigur spre divorţ. ”Vom fi mai fericiţi”

  • Carantina poate fi testul suprem pentru cupluri şi pentru familiile noastre.
  • În această perioadă de izolare, comunicarea eficientă este esenţială.
  • Efectul neaşteptat al pandemiei - ”Vom fi mai fericiţi”, spune specialistul în comunicare, Alin Comşa.
344 afișări

Carantina devine testul suprem în relaţia de cuplu. Modul în care comunici cu partenerul de viaţă poate face diferenţa dintre divorţ sau o căsnicie fericită. Oricum ar sta lucrurile însă, specialistul în comunicare Alin Comşa spune că vom ieşi mai sinceri cu noi înşine din această perioadă de izolare.

Alin Comşa, specialist în comunicare: „Această situaţie pe care o traversăm acum şi care este evident un moment istoric, ne va duce într-un spaţiu în care sinceritatea şi recunoaşterea situaţiilor în care ne găsim va fi mai des întâlnită. Dacă asta înseamnă că oamenii vor rămâne împreună mai mult sau vor apărea mai multe divorţuri, nu ştiu să răspund dar cu siguranţă, unul dintre efecte va fi acesta: vom alege să fim mai sinceri cu noi înşine în primul rând, ceea ce mi se pare extraordinar. De fapt, efectul va fi unul singur: vom fi mai fericiţi!”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici